SibeMedia - Wij maken jouw website
SibeMedia - Websites
Wij schrijven jouw websitetot een succesverhaal.

SibeMedia - Digital Marketing

SEO (Search Engine Optimization)

Hoog scoren in Google is van primordiaal belang bij het opzetten van een website.. Als je dit verwaarloost, loop je potentiële leads, conversies en merkblootstelling mis. Wij veranderen de code van jouw website regelmatig in functie van het constant evoluerende algoritme van Google. (Dit algoritme bepaalt jouw positie in Google.)

Jouw zaak is uniek. Om jouw online aanwezigheid optimaal te benutten is het essentieel dat jouw digitale webstrategie afgestemd is op jouw specifieke commerciële doelstellingen.

Content marketing

In een notendop is content marketing nieuwe en potentiële klanten inspireren met interessante artikels en informatie. Deze inhoud geeft jouw business de kans om je zaak in the picture te zetten, informatie van jouw klanten te verkrijgen en uiteindelijk jouw verkopen te doen stijgen.

Social Media

Social Media is een gouden kans om te spreken met jouw huidige en potentiële klanten. Jouw huidige klanten maken gratis reclame voor jou en het is ook een belangrijke factor om deze kanalen te benutten waardoor je hoger zal scoren in Google. We denken dan vooral aan Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Instagram (afhankelijk van de branche waarin jij actief bent).

E-Mail Marketing

Bezoekers zijn meer en meer op hun hoede om hun E-Mailadres achter te laten op jouw site. Als ze er echter nuttige tips en interessante artikels voor in de plaats krijgen, schept dit vertrouwen in jouw bedrijf. Dat deze vorm van marketing GDPR-compliant dient te zijn is evident. Hiermee kunnen we jou ook helpen.

Onze andere services
Webdesign
Webdesign

Het begrijpen van het product of de dienst waar jij specialist in bent, is heel belangrijk om te doorgronden aan het begin van de designfase

Technologie (CMS) en hosting (servers)
Technologie en hosting

Een CMS (content management systeem) zorgt ervoor dat je zelf jouw site op een makkelijke manier kan aanpassen zonder enige technische kennis.

Vertel me over jouw project ! Neem contact